ONS NETWERK
In de open, multidisciplinaire netwerkorganisatie Onderwijs124 werken diverse onderzoekers, adviseurs en kunstenaars samen aan betekenisvol en innovatief onderwijs in het mbo. Zij werken samen op projectbasis en ontmoeten elkaar daarnaast om elkaar te stimuleren en professionaliseren rondom muzisch makerschap, onderwijsinnovatie en andere mbo-thema’s.
 
Kunnen wij iets voor jou, je team of school betekenen? Of wil je je aansluiten bij ons netwerk? Benader ons gerust!

Dr. Pieter Baay

Pieter geeft betekenis en vorm aan toekomstgericht onderwijs. Met zijn sociologische blik richt hij zich op de maatschappelijke en vormende kant van het mbo. Thema’s als burgerschap, diversiteit en inclusie gaan hem aan het hart. Pieter beweegt tussen wetenschap en praktijk door conceptuele verbindingen en interpersoonlijke dynamiek te creëren. Hij weet het onderzoekend en creatief vermogen bij zichzelf en anderen aan te wakkeren en zo innovatieprocessen te doorgronden en stimuleren. Pieter combineert werkzaamheden voor Onderwijs124, expertisecentrum beroepsonderwijs (ECBO) en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Pieter is tevens initiatiefnemer van Onderwijs124.

Publicatieoverzicht

Dr. Andrea Klaeijsen

Andrea geeft anderen graag het podium. Door te luisteren wat er speelt, te zien wat er gebeurt en door vragen te stellen creëert zij een beeld van wat goed gaat en wat anders kan. Met haar professionele nieuwsgierigheid houdt zij van zelf onderzoek doen. En van het stimuleren van onderzoekend innoveren: onderzoek benutten bij en onderzoek doen naar innovaties. Daarin staat voor Andrea, vanuit haar mensgerichtheid, de lerende persoon steeds centraal. Andrea is goed thuis in thema’s als 21ste-eeuwse vaardigheden en praktijkgericht onderzoek. Zij combineert haar werk als zelfstandig onderzoeker met de functie van practor Gepersonaliseerd leren bij het VISTA college. 

 

Dr. Bart van Rosmalen

Bart begeleidt bestuur, management en teams in het onderwijs bij het maken van betekenisvolle wendingen. Hij ontwerpt eigenzinnige leer-, onderzoek- en ontwikkeltrajecten, laat zijn werk inspireren door een muzisch perspectief op Goed Werk en wordt vergezeld door zijn cello en theatermoves. Samen met theatermaker Anouk Saleming of solo is Bart een veelgevraagd moderator, spreker/speler op conferenties en symposia. Sinds 2014 is hij als lector Kunst en Professionalisering verbonden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Bart is tevens de ontwikkelaar van de Wendingen op de thema-pagina’s.

Drs. Hafida Talhaoui

Hafida weet onderwijskwaliteit betekenisvol te maken. Met een achtergrond als docent, onderwijsmanager en een specialisatie in Identiteit in moderne samenlevingen. Hafida werkt tevens vanuit Take The Lead: Training en Consultancy.


Binnenkort meer…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van onze ontwikkelingen

Scroll to top